Ingin tahu

Hai semua. Skrg saya 26w. Dalam 1 2 bulan ni bila bersama suami, suami cakap ada bau sikit di miss v / keputihan. Bau masam camtu dia cakap. So nak tanya tu tanda GBS ke? Tapi saya takde gatal² atau keputihan yg byk. Keputihan pun warna putih atau cream. Kalau ada keputihan pun sikit je keluar tu pun kalau byk minum manis / byk jalan hari tu. Jadi nak tanya sis² yg ada pengalaman. Tu GBS atau keputihan biasa atau pembawakan masa pregnant ya? Sbb mengandung sblm ni tak pernah kena. Terima kasih.

1 Trả lời

hi sis sya rasa tuh pembawakkan pregnant bau yg kurang menyenangkan , saya pun tgh alami cara saya atasi saya akan kerap tukar panties 3-4 jam . if awak rasa was was awak boleh rujuk doc untuk check keputihan awak sama ada gbs or tak😉

10mo trước

Baik sis terima kasih