Susu formula apa yg okey?

Hi mummy, ank baru msuk 3 bulan n lately ni dia kurang minum susu. Berak pun 2hri skli kdg tu. Risau jgak tk kuat mnum mcm seblum ni. perlu ke sya tukar susu? tpi check bmi normal. Berat anak 3bulan ni 5.14kg. #firstmom #SeriusTanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

Beralih bulan . Sma macm baby sy . Cuba sis try bawa baby jalan2 jgn dok dlm rumh je hehe . Ank sy pun mcm tu kemarin . Sy bawa jalan2 tgok suasana luar bru mood menyusu dia ok balik .

Susukan dia time dia nak menyusu je . Asalkan xlebih dari 4jam its normal klu baby beralih bulan memng mood kelaut sebb drg dh dpt rasa susu tu n penglihatan dh mulai nak nampak