RISAU

Hi, saya now 27 weeks lagi 4 hari nak masuk 28 weeks. Baru2 ni saya ada naik cable car @ Genting and after that saya ada rasa lendiran di bawah faraj. Saya ke toilet, then ada ketulan darah yg keluar. Adakah bleeding ini disebab ketinggian saya menaiki cable car? Siapa pernah mengalami situasi mcm ni? ?

RISAU
29 Các câu trả lời

Awak terus pergi hospital.. Bnyk sgt ketulan darah awak tuu keluar..

Tak boleh naik ke?? Saya baru planning nk g genting naik bnd tuh...😥😥

5y trước

Saya rasa saya bleeding sbb naik cable car ni laa. Sbb first time bleeding. Bila pergi toilet tgok, risauu jugak. Nak positif sbb banyak jalan pun before2 ni saya banyak jugak berjalan kat shopping mall. Mungkin sbb ketinggian naik cable car.

Dh jumpa doc belum.. apa kata doc.. sy nk tahu jgk sis... Ap penyebab...

5y trước

Smoga baik baik saja..

Segera ke hospital puan. Nampak mcm blood clots yg sgt banyak.

Sy bleeding jugak sblum ni tp rasanya mungkin sbb uri dekat bawah

5y trước

Jangan buat kerja berat2 ya & xleh byk berjalan. Sy dlu byk berjalan pastu gigih duk buat kek kat dapur. 2x masuk wad sbb bleeding. Last2 kena tahan wad, bersalin prematured 34weeks. Sy uri kat bwh

Pergi hosp terus..nmpk mcm bsr je ketulan drh 2..

Trus refer hospital sis... Smoga smua baik2 je..

Banyak tu. Better refer doc tunjuk this pic.

5y trước

Okay sis tqsm 🙏🏻

Please update.. what happen to ur baby..

Menda gini bole tanye dlm ni.. Adoi..