RISAU

Hi, saya now 27 weeks lagi 4 hari nak masuk 28 weeks. Baru2 ni saya ada naik cable car @ Genting and after that saya ada rasa lendiran di bawah faraj. Saya ke toilet, then ada ketulan darah yg keluar. Adakah bleeding ini disebab ketinggian saya menaiki cable car? Siapa pernah mengalami situasi mcm ni? ?

RISAU
29 Các câu trả lời

Cepat pegi hospital..jgn tnye kt sini dulu klau bole sbb lain org lain rasanya..terus jmpe doctor baru dpt tau jwapan tepat..sy sblm ni pnah gugur 2 kali..ketulan yg sama..harap2 puan ok dn x de ap2..insya allah

sya naik cable car kat genting ok.. alhamdulilah selamat pergi balik berjalan dkt atas tu pun ok lagi.. mungkin nak jadi sbb sis.. jadi sila refer doc untuk keselamatan ibu dan anak..

Cepat2 pergi hospital sis. Sy pon kene admit ward sebab bleeding masa tu. Alhamdulillah. InshaAllah semoga segalanya baik & selamat. Aaamiinnn3.

Sy pnah kluar cmtu mse 11week, sbb stress n pnat, g clin8c ngok bby alhamdulillah sihat2 n aktive j kt dlm tu,sis pgi cek klinik,

Sy naik mnde tuh smasa kndgn 7bln... Ok je Alhamdulillah... Mgkin sis penat sgt kot... Trus jmpe doct ye sis...

Sis pergi hospital terus. Kalau sy kan xde masa dh kot nak tanya kat apps apps mcm ni. Hmm

Jumpa doc sis.. Kalau darah tu merah bukan brown kenalah bertindak ke hospital dgn segera

Segera ke hospital sis.. Lain org lain badannya.. X dpt sis tanye kat sini..

better cepat refer ke hospital , jumpa doktor k. semoga semua baik baik saja 💕

Pergi hosp sis. Better tanya doktor kat sana. Saya pulak yang risau ni..