Kandungan 2 - 3 minggu

Nak tanya boleh ke kandungan baru 2 - 3 minggu tp sy nk naik cable car dekat genting tu? #firstbaby #bantusharing

9 Các câu trả lời

alhamdulillah. baby skrg da 1tahun 1bulan.. kandungan dapat detect awal punca... sy ada spoting. scan cuma nmpk kantung. kantung nampak ada baby bila 9/10w sy lupa da. lps sebulan spoting da stop..

biasa 2-3 minggu tu baru nak habis kitaran subur..cukup 4 minggu or 5 minggu baru dapat detect positive line..macam mana awak tau awak 2-3minggu ea?

2y trước

Sy anak 1 @ 2 dpt detect time 2w..yg no 3 ..3w Pon xnmpk2 double line nya..hehe ..kdg tgk org awal or lambat..penting hati2

pada sy boleh je...sebab sy pernah naik usia kandungan dlm 4 or 5 minggu...tp klu rasa gayat atau tak nyaman tak perlu la..

boleh je takde masalah :) sbb haritu kdungan i dua minggu camtu i naik cble car

Ya ada juga tu boleh detect awal lagi² kalau hormon subur.

Dah naik dua line terang ke?awalnya detect 2-3 minggu tu..hati2.

2y trước

saya belum period tapi dah buat test pakai clear blue 2-3 week . moga ada rezeki buat saya

Buleh kak. Kapal terbang pun buleh takde mslh insyaAllah

sis..mcm mna detect preg utk kandungan awal?

1y trước

Suhu badan perubahan. Pert rasa besar. Then period dtg last month 3 hari ja sikit2. Tak mcm biasa. Minggu ke 3 baru try naik positif terang sikit

Sama sy tgh 3 minggu 6 hari...