??

Saya nk tnya ada ke kt sni mommy2 yg dr awl prgnnt tgk bulan gerhana bby lahir keluar tompok?

2 Các câu trả lời

Baby sy ad tompok berwarna hijau dkt pinggang dy & sihat alhamdulillah.Sy xpnh lak tgok bulan gerhana mse pregnant.

Tompok mcm mana tu sis? Tu cma kepercayaan, baby kalau sihat xde mslh nk tgk apa pn..

5y trước

Org2 kata mcm tompok hitam dkt muka..sbb sy mmg rajin balik mlm dr awl prgnnt then kdg bkn sengaja nk tgk tp mmg tbe2 mata yg nk tgk..