Tarikh due??

sy nk tnya kbnykn ibu2 kt sni bersalin ikut trikh due ke x? Ad ke yg awl dri due

14 Các câu trả lời

anak saya pertama 35weeke 5d dah keluar, Yg second 25/11 Hopefully Keluar btul2 tarikh due 🥰 kalau awal pun hrp berat cantik mcm abg dia 3.05Kg 🥰

anak first saya ngam² masuk 39w dia keluar..tengah tnggu yg sec baby ni plak tak tahu dia nak keluar bila skrng dh 19w 😂

ank2 sy yg 1st n 2nd lahir ikut due date..skrg pregnant yg ke 3, 3rd trimester, harapnye kluar ikut due date jgk

semua anak Saya keluar awal dari due date..Yang ketiga nie xtahu lagi macamana,sekarang baru 21w

anak sy dah 4org,3org awal bersalin dari due... sorang jer yg sama Ngan due

Sy stakat nie mmg ikut due date...x pasti utk y coming soon...😅

saya ank 1st betul ikut due, anak second 4hari awal pda due

saya awal. lg 9 hari nk habis pantang. anak lahir waktu 37w

Sy scan kt kk lmbt, bila kk makin cepat, takut dibuatnya

due saya 24/6 tp saya bersalin 2/6