baby

Saya nk tanya .. ada tak mommy2 mcm sy , ank sy no.2 baru 10 bulan , period sy bulan lps tak dtg , pagi td sy test naik double line sy nk p buka buku tp takut misi marah .. sy nk mintak semangat dari mommy2 semua Tq .. sudi bg pendapat

1 Trả lời

Sy tak alami apa yg mommy lalui tp biras sy pregnant masa ank sulung masih kecik. Okay je. Dia jenis masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Nurse bebel tu biasa la. Taknak ibu ibu ni tak boleh handle je sebenarnya, risaukan kita. Nak taknak kita tadah je telinga 🤣 saya doakan yg terbaik buat mommy