Keliru dengan result pregnancy test dan tarikh period

Hi.. Nk minta pendapat mommy2. Last month period sy last 25.11.2020. Sepatutnya, bln ni sy period 18hb. Tp late hingga skrg. Pd 26hb sy buat test pregnancy test tp testnya mlm. Resultnya keluar double line. So nk tnya mommy2 valid ke result tu sb test mlm bkn pg? Ke trllu awl nk check? Mohon pencerahan.. Terima kasih.

Keliru dengan result pregnancy test dan tarikh period
8 Các câu trả lời

last period 25/11 tu last day ke first day? sepatot kene ambil tarikh hri first period untuk kiraan bby nt.kalau cycle awk 30 hari.. dan awk ckp 18hb dec patot period..dah lewat 8hari . tahniah .🙂

4y trước

Maknanya 18hb la kn. Bkn 25hb..trima ksih😁

Kalau tak yakin boleh repeat test guna upt yg berbeza2. Kalau semua positif maknanya betul pregnant

klau double line terang mcm ni mmg awk pregnnt la 👏🏻👏🏻

4y trước

Alhamdulillah.. Subuh td check double line jgk😅

Valid je xde waktu pun cuma pg HGC lebih kuat tahniah

terang lg bersuluh.. hehehe tahniah!

4y trước

Alhamdulillah.. Terima kasih sis

Check pagi first pee baru accurate

4y trước

Check pg td double line jgk. Rsau x accurate sb check awl Sgt je😁

Tahniah.. takecare mom

tahniah