ASSALAMUALAIKUM & Selamat Mlm

Saya ni dh 15w.. still mabuk yg teruk.... masalhnya skrg.... saya risau... saya x ada ambil apa2 vitamin atau susu utk baby ni.... sbb bila sya mkn or minum... pasti sya muntah balik..... apa patut sya buat ya

2 Các câu trả lời

Try mkn bnda yg masam,,, cth limau,, manga,,, tp elak mkn asam a jeruk,,, 2 xelok utk bby kte,,, elak mkn mknan yg beminyak n lemak2,,,

5y trước

mslhnya semua sya x leh makn... mkn muntah balik.... mcmana ek...

Muntah xpe.. Jgn putus asa.. Try la mkn sweet2 lepas mkn vit yg dokter bg tu