Susu yang sesuai untuk trimester ke2

Assalam... sya nak tanya... sya dh masuk 20w++... susu apa yg sesuai utk sya minum ?? Sbb msa trimester ke2... sya x dpt minum susu... alahan teruk... skrg bru nak minum semula... adakah enfamama sesuai utk trimester ke2 ?

5 Các câu trả lời

saya tanya nurse kk, dia kata tak kisah apa apa susu pun boleh. yang mana tekak awak boleh terima. janji minum susu. kalau tak boleh masuk sangat beli je tablet calcium untuk ibu mengandung kat farmasi

Waalaikumsalam. Sy mnum susu enfamana perisa vanila. Skrg pn dlm trimster 2. Ssuai juga lh dgn sy. Hri tu nk beli perisa coklat, tp dah habis.

Minum susu tepung everyday kandungan gula tak tinggi atau boleh try similac mom

Dutch lady pun boleh. Susu kotak tu. Janji susu

Sy minum anmum atau susu kotak dutch lady

2y trước

Dua Dua Sy minum. kadang low fat kadang full cream.