stress,takut,penat and sakit

Saya ngadung anak luar nikah tapi saya tak penah benci kerana saya ngadung anak luar nikah saya seronok nk jumpa nak jaga anak nih . Saya ngadung tanggung sorang2 tapi ade support dari mak ayah saya tapi laki yang buat saya ngadung tu cara dia tak tanggung tapi still nk bersama dengan saya. Saya ngadung anak dia pun dia tak pegang perut saya ataupun tanya pasal anak dalam perit saya . Dia jenis contral hidup saya nak makan minum dia pun tak bagi semasa saya ngadung dia cakap saya mkan banyak tak hbis bazir makanan and jdi gemok . Dia penah pijak perut saya and penah sepak peha saya sampai bengkak . Lanie nak dekat bersalin nih dia nak pi polis latihan 6 bulan dia bagi warning kat saya kalau saya makan minum berak kencing kena bagitau dia kalau tak dia pulang dari sana balik nak bunuh saya . Saya tak faham ade anak dia tapi dia tak care pasal anak nih kalau anak buah dia like anak kakak dia punya lah sayang cium dia tapi anak dalam perut nih tak layan mcm tu pun . Malam malam saya nangis saya pilih jdi single mom takut kne tikam belakang nnti anak pulak jdi mangsa kalau kawin hidup saya jadi binatang . Hal nih saya tak bgitau family saya pun saya risau future laki tu hancur saya pulak tak bernyawa . Terima kasih yang baca luahan saya .

71 Các câu trả lời

better buat report. nanti pihak majikan dia mesti akan ambil tindakan kat dia. ingat suka hati jadi polis dia boleh buat mcm tu kat anak orang. awak please jangan jadi tok sanggup dia. biarkan dia buat mcm2 kat awk. negara kita ni ada undang-undang. lagi awk tu preggy mommy. kena ada penjagaan yang lebih pada badan. please buat report sayang. sebelum hidup awk lebih merana. ajar sikit orang mcm tu.

5y trước

kalau awak masih bertahan tak boleh nak cakap apa. tapi kena luahkan pada family terdekat. sebab orang macam tu kita tak dapat nak predict perangai dia kan. takut bahayakan diri and bakal baby awak sis.