Puasa atau tidak

Hi. Saya nak turun kan berat badan dan perut buncit. Saya nak kurus. Berat skrg 60. Saya kecik tp perut buncit,paha besar. Tp saya skrg dah x period 76 hari. Saya cek upt - ve. Tapi saya risau kalau sy puasa akan mudarat kan badan n incase saya mengandung sebernarnye tp x nampak. Patut x saya puasa. Ni bukan puasa biasa tau. Ni macam senaman, 16hour punya. Ada yang 18hour.

1 Trả lời

mcm mne keputusan aritu ada check lg? #19Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec