Brestfeeding Tips Please

Hi, saya nak tau macam mana nak tau baby enough ke tak susu bila dia direct latch? Sebab bila pump sy dapat dalam 1oz or less. Pening fikir. Kadang breast tak rasa full pun, tapi bila picit ada je susu keluar. ?

2 Các câu trả lời

Nk tengok susu cukup or tak bukan tengok hasil pump tpi tengok pampers. Kalau pampers tu sentiasa basah maksudnya anak puan dpt susu yg cukup

Jgn pening, susu boleh drop. Join group fb Happy Breastfeeding Malaysia