Breastfeeding

Hai, nak tanya...macam mana nak buat eh kalau baby xsuka hisap susu bila breast dah lembik? Dia suka hisap bila breast penuh...breast lembik tu bukan tak ada susu...bila marmet keluar je susu...tapi dia mesti mengamuk...sbb saya surirumah mmg tak ada stock susu yg dah pump...n selalu xsempat pump sbb dia nak menyusu setiap sejam setengah...kadang baby mengamuk2 masa tengah menyusu sbb breast lembik... #1stimemom #firstbaby

2 Các câu trả lời

awak cuba cari benda yang tambah susu.. saya minum susu dutch lady yang biasa to .. nak try organic milk booster pun ok juga .. dia macam air longan to

pn boleh try Nufiya 🥰 mmg utk membantu ibu menyusu badan especially selain dr ibu hamil n wanita 😆 www.wasap.my/60129876070/jellynufiya