Bleeding

saya nak tanya?...saya baru dapat tahu yang saya pregnant ..hrini baru 4minggu 1 hri...jumaat minggu lepas saya ad pergi emergency sebb ad keluar darah sewaktu membuang air kecil...tapi sampi ke harini darah x brenti....perlu ke saya pergi hospital lagi?.

2 Các câu trả lời

Penuh ke pantyliner? Klu drh makin byk n sekali sakit perut, better pergi hospital.

5y trước

ouh ok2..terima kasih ye☺

Darah byk ke atau spotting sikit? Ada sakit perut x?

5y trước

darah bnyk jugk la..start hari sabtu lps sampi isnin warna coklat...tpi smlm da warna merah mcm tu..ad tnya nurse..warna coklat tu period...xde sakit pulak