TOLONG

Tolong smue, sy 6week. Ad bleeding td... kene pergi emergency hospital atau cmne?

11 Các câu trả lời

Pegi je sis. Sy haritu terus pegi. Sbb nak tahu juga keadaan kandungan. Siap ke labour room. Doktor kata ancaman keguguran. Time tu juga tahu pregnant kembar. Xsalah 6weeks mcm tu. Dia scan dari bawah. Tp diorang bg ubat kuatkan rahim utk dua minggu. Alhamdulillah.

5y trước

Bila dah tahu semua okay, kita pun rasa lega. Kalau tidak, tertanya². Apa pun take care sis. Jgn buat keja berat². Baru lagi tu.

Bleeding byk ke spot shj? Klau spot tu sllu nya normal untuk 6 week..tp apa2 pun scan kt dr..sbb sy pun mcm tu..pastu dr bg ubt kuatkn rahim

5y trước

X de plak dy bg ubat ape2

Trus ke emergency. Bgthu mengandung n ad bleeding.. smoga kandungan awk dilindungi

5y trước

Alhamdulillah. . Tq momy

ayoooo.. before anything else terus pi hospital lh dlu dear..

Tgh tggu.... tlg doakan... ya Allah...

Pregnt..asal bleeding..cepat g hosp

Klu byk darah kluar Perlu p hsptal sis

5y trước

Yela kn...asal bleeding p hsptl trus

Ye sis kena pergi jangan tunggu

Kna terus pergi emergency

Ya sis. Pergi hospital