Assalamualaikum saya nak tanya..

Saya nak tanya,last saya period bulan 2 tkingt tarikh,dan test upt naik Doble line lps tu firts saya scan 30haribulan 3 haritu doktor cakap kandungan saya dalam 6weeks,dan doktor cakap kemungkinan kembar sebab ada dua kantung,dan harini tiba2 keluar blending saya g scan doktor cakap kalau ikut kantung 6 weeks jugak..ada dua kantung jugak.jadi saya confius adakah saya hamil kosong?gambar first 30.3 dan gambar kedua 26.4

Assalamualaikum saya nak tanya..
3 Các câu trả lời

saya twins jugal.g scan time 4weeks nmpk satu kntung tp xnmpk baby lg.pstu saya repeat scan 9weeks jelas2 ada 2 kantung 2 baby😂 to dari gmbr ni jelas twins ni 2 kantung.nti awak repeat scan time 10weeks mmg jelas nmpk

1y trước

insyaallah semoga masih ada rezeki saya.tq awk♥️

Scan tu dah beza sebulan dah dari first kalau ikutkan spatutnya ade janin dah.

1y trước

hmm tulaa😫kene tggu repeat lg scan

Sama macam saya, now just tunggu lagi 2 minggu and tengok apa keputusannya

1y trước

insyaallah semoga ada rezeki kita ya awak..aminn