PREGNANT ATAU TIDAK

Hi mommies saya nak tanya. Saya spotting end of July. Masa tu kandungan scan di swasta masih kosong around 4w+, risau ectopic. Clearly upt positive. lepas 2 weeks refer to KK, kandungan dikira 5w+, dan nampak kantung. Another 2 weeks saya dtg, kantung takde, 7w+ and doktor terus cakap "mungkin yg saya scan kantung tu blood clot period" hancur sangat hati. Rasa macam malu sangat depan doktor macam tu. Susah nak terima sebab first experience as a mom 💔

3 Các câu trả lời

Blh buat beta hcg puan..or pergi another clini..ada simptom hamil x?

4t trước

Saya ke hospital, cuma scan dan minta refer kk. kk sangat tak membantu, tpi saya dah cuba ke klinik lain jugaa

dah check upt lagi ke? double line atau single?

4t trước

last hari isnin line masih samar samar, kata dr saya bukin dh miscarriage tapi upt masih perlukan masa

tak pe puan. insyaAllah ada rezeki lepasni.

4t trước

terima kasih puannn