Hi semua,

Saya nak tanya, sy preg masuk 32w. Normal ke dekat celah kelengkang saya ni tumbuh biji2 macam ruam tau. Banyak sangat then dia tak gatal tp rasa sakit . Sy tak sempat pegi klinik lagi. Cuma beli ubat dekat farmasi je. Cream candid-B .. Sy tak tahu apa punca dia. Boleh share dgn sy tak bagi yang pernah kena mcmni? Tak selesa bila nak tido. Lagi2 kita cepat berpeluh. Tq

1 Trả lời

lain org lain alahan sis. mgkin tu alahan mengandung kot. mse check up nnt sis boleh mnx jmpe doc.

4y trước

Thnkyou sis atas respon. Alhamdulillah Sy dah tkd dah alahan tu . Sy pun dah bersalin.. 🥰