perut rasa berangin

Saya nak tanya, normal ke perut dan dada rasa berangin. Terasa sebu sampai ke dada. Urut belakang pun angin tak keluar. Semalaman tak boleh tidur, tak boleh baring. Duduk je yg selesa. Boleh share tak sesiapa yang pernah rasa mcm ni. First time masa pregnant ni, sebelum ni tak rasa mcm ni. Kandungan 22 weeks.

2 Các câu trả lời

bila kandungan makin membesar, normal bila kita rasa berangin n pedih ulu hati..mcm saya dari awal pregnant saya cuba latih utk mkn mlm paling lewat pukul 7-8 mlm..selepas tu tak mkn dah..cuma minum air..supaya kita boleh tidur lebih selesa..

4y trước

Terima kasih utk tips tu, mmg selalu juga mkn lewat sebab lapar..

normal baby mkin mbesar.. semoga ank dlm kndugan kita dlm keadaan shat dpnjgkn umur aamiin

4y trước

Amin, itulah risau kan baby sebenarnya