Hospital klang bersalin tanpa booster boleh ke ?

Saya nak tanya mommies kat sini . Ada tak yang dah bersalin ? Dgrnya selepas bulan 3, kalau nak bersalin di HTAR,Klang kene ada booster. Kalau tak ada booster tak boleh bersalin dekat situ. Betul ke ? Suami boleh masuk labourroom tak? Kalau tak ada booster ?#bantusharing #firstbaby

1 Trả lời

rasanya kes tk booster lepas tu status tukar dh tk jadi fully vaccinated je kot payah sikit. khas utk sinovac receiver.

3y trước

Terima kasih . Jadinya . Kalau tak ada booster boleh lah bersalin situ ? Huhu