stress dengan anak

saya nak tanya kenapa yer saya rasa serabut bila dengar anak nangis...tambah dengan suami xduduk sekali sbb mentua x izinkan..dngn pelbagai masalah lgy...sehinggakan saya boleh pukul dya tnpa fikir apa2...tpi bila dh lma nngis ttba mcm tersedar kesalahan tu...cara nak selesaikn mcm mna ye#pleasehelp #bantusharing #firstbaby #bantujawabbunda

1 Trả lời

sy pon ade rasa mcm tu masa anak first dulu. suami kerja nurse. sy pntg di rmh mak. kdg2 suami xde bila shift mlm. sy jd stress nak jaga anak bila dia xde. time dia ada sy ok je. ade skali sy terpukul anak sebab asyik nak susu je. rupanya susu sy kering. dah beli susu fm bru dia boleh tidur. kesian dia. menyesal sy pukul dia. yg sy perasan kalo suami xde je sy jd murung. sis pun mcm tu kot?