Buat buku pink

Saya nak tanya kalau nak buat pink waktu sekrang kena buat appointment ke?? Ad cari info kata kena buat appointment guna MySejahtera. Betul ke??

2 Các câu trả lời

Kalau saya haritu 5 weeks saya dah pegi walkin kat klinik kk berdekatan dgn rumah. Alhamdulillah doktor check scan apa smua saya disahkan pregnant. Then 2 mggu akan dtg means 7 weeks doktor suruh dtg balik untuk bukak buku pink. Ikut tmpat kot sis, ada yg suruh call mintak buat appoinment dlu. Tmpat saya alhamdulillah boleh walkin👍🏻

Takde. Terus pergi klinik desa mana mana kata nak buka buku pink jaa. Tu kalau kerajaan. Kalau swasta, terus kata ja nak buka buku pink kat hospital yang kita nak bersalin tuu.