Mcm nie saya mengandung ke?

saya nak tanya kalau mcm nie maksudnya saya mengandung ke? Anak first. Saya tak berapa tahu sangat.

Mcm nie saya mengandung ke?
92 Các câu trả lời

Macam saya masa mula2 cek. Alhamdulillah positif. Tahniah 😊

4y trước

Dalam 2 minggu..

Line tu mcm kabur lg.. Boleh try lg 3-4 hari, kalau terang mmg sah pregnant

4y trước

Klu nk clear lg sis guna jenama clear blue..dpt detect awl...brapa2 hri atau minggu kita pregnant alat tu bgtau

Sama mcm sy sis...kabur lg 1 line..test lg nt...insyaallah naik pekat..

4y trước

Yg ni terang...sblm ni kabur mcm sis ni punya...yg sy pnye ni kali kedua test...

Tahniah, positive sis. Jaga diri n baby, jgn buat kerja berat ya

Tahniah sis..Alhamdulillah..jaga diri n kandungan baik2..😍

4y trước

Saya masa test upt pon dpt garis camtue jugak sis..then saya buat lagi 2nd test waktu pagi..Alhamdulillah positive jugak..skrg dh 33 weeks..1st baby😊😊

Alhamdulillah, tahniah, next week cuba lagi buat upt

Alhamdulillah positive sebab baru lg. Tu line samar - samar

4y trước

Harap-harap semuanya dipermudahkan. Suami sy belum tahu lagi pasal nie.

Positif sis.. Tahniah tau.. Jaga diri baik2 ❤️

Alhamdulillah tahniah. Next week cuba cek lagi.

Ye, tahniah sis.... Tp tu x terang sbb masih awal lg..

4y trước

Maybe kecik lagi kot sis. Ehehehehe