kalau macam nie megandung tak..

Nak tanya kalau mcm nie mengandung ke saya last period 21/2/2020 kalau betul megandung nk kena buat buku pink ke..

kalau macam nie megandung tak..
34 Các câu trả lời

InshaaAllah ada rezeki awak positif tu, semoga awk dgn baby baik2 shja sehingga melahirkan baby❤️

4y trước

Terima kasih.. aamiin..

Positif tu. Of course kena buka buku pink better sebelum kandungan 12w Btw, congrats yaa 🥰

4y trước

Welcome

Sis hamil nie ...sis nk tahu x .tahkir sis hamil tu tahkir sye nikah sis

InsyaAllah, positive dan mengandung tu. Tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

4y trước

You're welcome 🤗

Alhamdulillah... terima kasih ye semua saye dh buat buku pink..

4y trước

7 week sis...

Tahniah sis.. boleh dah buat buku pink dgn kadar segera..

G la scan dulu sis, bukak buku 10 minggu pon blh

congratulation sis.. heheh.. welcome to the club

Positif... Tahniah sis, daa bleh bukak buku pink k...

tahniah 🤗..nnti buat buku dan mkn folic acid ye..