Kalau mcm nie disahkan mengandung ke? Sbb line T xde la kabur sgt

Ada sapa2 mcm nie dak#firstbaby #ingintahu #1stimemom

Kalau mcm nie disahkan mengandung ke? Sbb line T xde la kabur sgt
37 Các câu trả lời

Tahniah sis.. ni bukan kabur lagi, ni dah pekat sgt ni 😍😍😍 jgn penat2 taww semoga sis n bby sihat n slamat sampai lahir ya 🤲🏻 Doakan sy ada rezeki mengandung ya sis☺️

4y trước

Amin 🤲🏻🤲🏻🥰🥰

Yaa sis tahniah awak mengandung, klau line R tu kabur nmpak xterang tu maknyanyaa kandungan baru berusia 2-3weeks cmtu, klau yg awk ni mgkin dh almost 4weeks or above😍 Alhamdulillah

4y trước

btul ckp sis sbb sya ada buat kiraan dkat app nie kandungan sya 4 mnggu dah skrng 5 mnggu... 😍trima kasih sis sudi komen

saya pun mcm ni juga tpi kt line T tu line die kbur2 mcm ni...

4y trước

tutie hanna Amin ya rabbal alamin...😍😍

bukan kabur dh ni sis..pekat dh..Alhamdulillah tahniah #TAPACTIVEUSER

4y trước

Alhamdulilah trima kasih sudi komen😍

Terang sangat ni 😅 mmg sah.. sy haritu x nampak.. terlalu kabur

4y trước

Jaga baik2 kandungan. Smoga takde alahan dan semua slmt 😍 proses mengandung best kan? Tp sy x best alahan truk. Xmau dah haha

Alhamdulillah, tahniah ouan. Doakan saya ade rezeki jugak ye ☺️

4y trước

trima kasih sis... Amin ya rabbal alamin♥

Tahniah sis..clear btl tue..klu saya hr tue lg kabur..

Tahniah. Mmg terang lagi bersuluh double line tu.

Wahhh.. Tahniah sis... Terang sungguh tu

Alhamdulillah Tahniah. Jaga permknan elok2

4y trước

Trima kasih sis😍