First pregnancy

Saya nak tanya, kalau ikut tarikh period saya dah genap 8weeks hari ni. Tp bila scan klinik baru 6w6d. Sbb doc kata saiz baby kecik. Tp dah ada jantung baby. Ada ke yg kena sama mcm saya? Sebelum ni takda spotting apa apa cuma semalam ada keluar titik merah 2 . Sy dah bgtahu doc, dia scan takda pape. Lepas balik dari klinik pagi td baru saya kerap keluar lendir coklat tp sedikit selepas buang air kecil. Tp saya takda cramp atau sakit perut ke apa. Cuma duduk 10min mcm tu pinggang dah mula sakit. Saya takda dpt ubat apa2 dri klinik sbb lg 2minggu baru buka buku merah. Boleh ke sy beli ubat dkt farmasi?

2 Các câu trả lời

sya mula² ikut trikh period klau ikut kn dah 10 week..tpi scan bru² ni bru 8 week doc kte..tpi dah nmpk jntung baby n dah nmpk baby nye..