pregnant

saya nak tanya. first period saya sepatutnya berlaku setiap hujung bulan. tapi bulan ni period saya 25hb haritu. tp smpai ke harini bukan bleeding. just tompokan kecil warna coklat perlahan je. tu tanda saya pregnant ke? tapi bulan lepas saya period macam biasa je..

8 Các câu trả lời

Skrg nie awak da pregnant ke blm?sbb ayat last awak kata bln lepas awak pregnant🤔..kalu ikutkan simptom awak,mcm sy sblm sy tau pregnant..sy mula2 mcm tu la, spotting coklat tu still kuar more than 7 days,n ia x normal bg bdn sy.sy terus gi klinik,doc ckp sy pregnant, tp sy xbuat ujian air kencing kat situ sbb xbersedia..hahaha..just consultation about symptom of pregnancy..after that,baru sy gi beli terus upt test n it's positive..betul kata doc tu..see ur next month for scanning ur baby..hehe..so, apa kata awak buat upt test tu seminggu after ur period..

Silap. Bulan lepas sy period mcm biasa. 😅

Boleh buat upt utk kepastian sbb setiap org x sma

test upt sis kalau nak tahu pregnant ke tak

Buat ujian upt slps lewat 2 minggu haid.

Try cek upt mna tau rezeki

Buat test utk be sure sis

test upt