darah period

hi mommy. normal ke eh saya breastfeed tapi ni da kali kedua keluar darah tapi tak period. saya confuse. first time haritu keluar macam darah pekat yang macam hujung period. darah coklat coklat. bila pakai pad takde pula keluar. harini keluar macam darah first day. merah pekat. harini saya cuba pakai pad. tengok ada darah tak lekat. ada yang sama macam saya ke?

2 Các câu trả lời

Dia main2 kot. Sy pn 2 kali period dtg main2. Sebelum baby setahun n selepas setahun. Sehari je dtg tu pn sikit je. Masa setahun 8 bulan baru dtg betul2 n ni dh bulan kedua dtg normal mcm biasa.

9mo trước

wahh lega sikit saya baca.. thank you sis!!

Sama mcm saya, dia kluar sikit2 tp saya ada makan pil perancang. Lepas period 2-3 hri kemudian dia mcm keluar lagi merah2 bercampur dengan keputihan. Saya pun breastfeed