Kerap berak

Hi, saya nak tanya. anak saya setahun sebulan tapi dia kerap berak (4-5kali/sehari) dia kurang makan tapi kerap minum susu (formula), najisnya sekejap cair sekejap ada air liur (berlendir) dan sekejap normal. tetapi anak saya tetap aktif tidak menunjuk sebarang sakit. perlu saya bawa berjumpa doctor atau perlu saya tukar susu formulanya ? terima kasih

2 Các câu trả lời

Anak saya pun sama, kerap berak..dia suka makan nasi dan minum susu..sy rasa mcm nak tukar susu je

Lebih 4kali sehari berterusan 48 jam, bawa jumpa doktor untuk pemeriksaan