susu formula

hi mommy , nak tanya kalau bby sebulan cirit birit tu dsbbkan susu ke ? sebelum ni okay je . ke nk kena tukar susu . tapi tahi dia okay je kaler kuning , cuma dia berak n kentut kerap . 5/6 kali berak sehari . tido pun xselesa 🥲

2 Các câu trả lời

Texture tahi berair tak? If cirit boleh jadi susu x sesuai. Kena tukar sebelum melecet punggung anak

9mo trước

berair sis . okay2 tq ya

boleh cuba tukar susu.

9mo trước

betul. susu fm ni memang awak kena try n error. beli sample pack dulu untuk try. start dengan susu yang murah dulu.