Siapa ada pengalaman keguguran? Boleh kongsikan

Saya nak tanya ada tak mummies yang dalam ni berlaku macamni. Ni tanda keguguran atau normal ye ? Tadi saya rasa sakit pinggang time tu tengah baring kat sofa. Time nak bangun tu sakit. Tak lama g toilet nak buang air kecil, keluar darah macamni. Warna coklat. And nak tanya, kalau keguguran rasa macamana ? Saya risau lah. Saya baru 6w lebih. Ni baby first saya. Taktahu kenapa jadi macamnii huhhuu . Please tolong saya

Siapa ada pengalaman keguguran? Boleh kongsikan
4 Các câu trả lời

Kena pergi cek . Sy sblum gugur pun darah mcm nie .

2y trước

Sy dulu pun sblum gugur pun dkter ckp oke jugak bkn rezeki tu lah . Bnyakkan rehat tau jngan stress ☺️