Keputihan campur coklat

Hai mommies, saya nak tanya keputihan macamni normal ke? Saya tak rasa gatal, tak berbau dan kencing pun tak pedih. Cuma tadi saya pening, and terasa ada keputihan yg keluar. Bila check dia bukn warna yg biasa. Ni da second time keluar macamni, before this pernah g klinik and dr kata normal, bila scan baby pun gerak aktif. Saya jd takut sbb ni kali kedua. 😞#pleasehelp

3 Các câu trả lời

cmne sis? baby ok tak. sy pun baru je keluar keputihan coklat. 1st time keluar camtu

9mo trước

Alhamdulillah baby okay je. Smlm scan bby gerak and ada heartbeat, saya keluar mcmtu sehari sahaja.

Saya kalau problem gini saya tnya nurse klinik KK yg jaga saya.

mcm nie baik sis ..pergi kilink atau hospital check ..