Siapa ada pengalaman keguguran? Boleh kongsikan

Saya nak tanya ada tak mummies yang dalam ni berlaku macamni. Ni tanda keguguran atau normal ye ? Tadi saya rasa sakit pinggang time tu tengah baring kat sofa. Time nak bangun tu sakit. Tak lama g toilet nak buang air kecil, keluar darah macamni. Warna coklat. And nak tanya, kalau keguguran rasa macamana ? Saya risau lah. Saya baru 6w lebih. Ni baby first saya. Taktahu kenapa jadi macamnii huhhuu . Please tolong saya

Siapa ada pengalaman keguguran? Boleh kongsikan
4 Các câu trả lời

sy pn tgh alami.. mse 7week keluar darah coklat 2 hri pstu kluar fresh blood byk, pegi emergency dktor scan ckp kntung okay bulat, msuk mucung itik pintu rahim tertutup..smlm gnap 8week xpuas hti p scan swasta, nmpk kntung ngn bby cuma xnmpk heartbeat lg.. skrg mseh ada drah coklat2..harap ok laa sbb ank sulong pn cmni jgk ,bleeding sbln..

2y trước

haah . saya dah pergi klinik swasta. check kantung mebesar ikut size 6week lebih, alhamdulillah. doc kata takde apa apa. cuma tu mungkin darah untuk nak lekat. penempelan berlaku. tapi tu lah, risau betul bila jadi macamni

dah keluar darah mcm ni tolong laa pegi emergency. setiap darah yg keluar dri bdn kte x normal. kecuali period and nifas. jgn tgu lagi dah. terus je suruh husband anta pg emergency. ckp ade bleeding 6w pregnant.

2y trước

swasta mmg semua xde apa. saya kena duluu dahh. 2w spotting pegi ckp xde apa. pdhl dh ckp ade spotting masa mula pegi. last2 terus pegi emergency jer. tau2 janin dh dkt laluan. dua kali kena. sama kes.

Pergi emergency ye sis. Saya baru je miscarriage, keluar macam ni jugak 😢

2y trước

Saya first spotting. Terus pergi hosp check kandungan n pintu rahim all okay. Then DR minta untuk bedrest & follow up balik. After 3 days, bleeding makin byk 😢 then keluar kantung sendiri. Takpe sis, fikir positive tau. Banyakkan bedrest. Jangan buat keje pape skrg. Insyaa-Allah semoga sis n kandungan baik2.

Kena pergi cek . Sy sblum gugur pun darah mcm nie .

2y trước

Sy dulu pun sblum gugur pun dkter ckp oke jugak bkn rezeki tu lah . Bnyakkan rehat tau jngan stress ☺️