Nak tahu. Sakit kepala, belakang kepala and leher

Hi semua, nak tanya. Kenapa seri g sakit kepala, belakang kepala and leher ye ? Tu simptom kurang darah atau darah tinggi . Risau lahh. Ke normal sakit kepala macamni. Biasanya rasa pening². Selalu serang time tengah malam, dalam pukul 2 ke 3 pagi. And badan time tu panas. Bila jelum kepala dengan kain basah, surut sikit demam tu. #firstbaby

1 Trả lời

pegi je hospital. sakit kepala bahagian belakang leher tu salah satu tanda eclampsia. boleh sebabkan sawan. bahaya tuu.

2y trước

ye. ckp je sakit kepala teruk. and mengandung. bwk buku pink skli