Botol Susu

Saya just nak tahu, berapa ya kekerapan penukaran botol susu???

3 Các câu trả lời

Hai mommy. Botol susu hanya boleh digunakan dalam jangka masa 3-6 bulan. Bergantung jika ada bpa free. Mommy boleh rujuk artikel TAP ni https://my.theasianparent.com/botol-bayi/?utm_source=search&utm_medium=app

jenis PPSU saya akan guna 6 bulan, tukar puting 3 bulan skali. kalau jenis kaca dalam masa 1 tahun, tukar puting pon sama 3 bulan skali

saya guna botol susu biasa 3bulan kalau yang jenis biasa punya tuu..Kalau jenis kaca 6bulan..