Botol susu

Hai. Penggunan botol susu avent Philips berapa lama dan Penukaran puting botol susu berapa bulan sekali. #ingintahu #bantusharing #firstbaby #pleasehelp #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

tak salah saya puting tukar 3 bulan sekali. ada baca artikel. cuba search. mungkin manual botol susu pun ada mention. blh baca

2y trước

@nur syamimi.. sy ada baca pasal penjagaan botol susu. klu jenis plastik even calar sikit kena tukar. untuk tempoh berapa lama tak ingat dah search je