Tips untuk pregnant

Saya nak mintak tips supaya mudah lekat sebab dh 3 bulan saya cuba tapi tak dapat hasil, kadang-kadang down sbb org lain kawin terus lekat

30 Các câu trả lời

sis cuba guna listra habbasauda,, sye ikhtiar nk mengandung sye cuba amalkan,,,sye mkn tu alhamdulillah ada rezekii,,, bnyk2kn berdoa sis

3y trước

sis mkn brp botol baru lekat?saya pun tengah cuba dgn habbatusauda listra ni..baru sebotol..sekarang period lewat 3 hari tp test negatif

rezeki org lain2 sis , sabar ye bukan kawin main terus dapat. saya pun lama jgk tggu. ikhtiar n sabar. acid folid jgn tinggal

sy wat tinggikan punggung guna bantal.. n tegakkn kaki ke atas selepas bersama.. kt usaha..slbihnya tawakal n doa..

jngn dngar sngat orng kata saya pun kawin 5 buln baru lekat sis sabar doa kat allah insyallah

boleh cuba amalkan air rebusan buah zuriat.. awal kwen sya amalkan..sebulan stgh dh lekat..

ambil asid folid,, n jgn stress, semoga sis cepat2 ada cahaya mata,, aamiin

dah berapa lama kawin? dah penah Check dgn pakar utk suami isteri ke?

awak kene banyak bersabar

amal madu, Setiap malam

kena tau hari subur...