Perut kerap mengeras

Saya nak bersalin dah ke ? Risau sbb gdm mejoriti bersalin waktu 7 bulan kandungan . Tpi saya baru 29w4d . Perut selalu keras . Kencing kerap . Nk tido langsung tk slesa . Mlm semalam langsung tk bole nk tido . Ptg tadi je dpt tido tu pon sekejap . Cam mane ye sebb tgok dkt artikel ade beberapa je tanda² yg ada kt sy . Yg lain tkde . Confused ye jgk ni 😅 . Ha lagi satu nafas jadi kurang tk mcm sblom ni

2 Các câu trả lời

sy pun tgh confuse,dulu anak first mmg keluar lendir n contraction pun keras mcm batu..skrg ni contraction kerap dlm sejam tapi bearable,xtahu la nak g hospital ke x ni..hmmm..cmne sis pegi x hospital?