37 weeks 6 days

Dah makin dekat due date, risau fkir boleh tk bersalin normal? Knp tkde kuar tnda lg? Klu lebih dripada due date, kene serah diri ke tnggu je? Tiap mlm tk lena tido.. Tgok suami tido sedap je mendengkur kat sebelah.. Siapa yg mcm sy mommy2? Berharap dan terus berdoa supaya kita semua yg due date dlm masa dekat ni di permudah bersalin nya..

2 Các câu trả lời

Saya 39 weeks 5 days baru bersalin sis usually kena tunggu nanti doktor akan bagi tarikh utk lapor diri dekat hospital jika masih tiada tanda jangan risau ye sis semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ….

1y trước

Trima kasih sis.. 😊

bila due sis?

1y trước

Tu lah sis, kdg smpai rs stres dan risau fkir knp blm ad tnda2 lg.. Rs mcm dah tk sabar nk jmpa Baby.. Tiap hr pujuk baby utk kluar cr jln..