Tiada Nafsu Sex 33w

Normal ke sy tkde nafsu nk bersama sejak masuk 30w perut tk besar tp sy kerja mmng letih sngt tido pon awal sbb tgh mlm mesti trjaga perut tk slesa .. mcm mn ya sy ada cuba nk brsama tp mesti trtido dulu letih tu tkthu nk ckp😭 kdg sy buat kt suami je kt sy suami tnya nape tknk sy kata letih sy puaskan dia je then siap sy tido #firstmom #bantujawab

1 Trả lời

ya sbb hormon kita .. sy spnjang preggy xde nfsu, smpai dh beranak ni anak 6bulan dh sis, still sama nafsu kurang .. sy tlg puaskan suami je

6mo trước

slow talk dgn husband ya sis, sbb klau kita xkasi dia faham, dia mmg xkan faham 🤣🤣 husband sy punya overthinking smpai dia ingt sy xsyg dia dah 😅