Berat Naik

Saya monitor berat saya di rumah dan cuma naik 0.5kg dan kenapa bila timbang di kk naik sampai 1.5kg. Then nurse minta untuk checkup pulak next 2 week 🥲 Stress pula rasa.

5 Các câu trả lời

Saya pun guna penimbang digital xiaomi di rumah. Bila timbang di rumah sblm ke klinik berat naik 0.5kg je tp bila di klinik naik 1.5 kg. Padahal pakaian yg sama di rumah & masa g klinik. Bila cuba di pasaraya naik cuma 0.7kg je. Nampak sangat penimbang di kk tu spring da loose. Tapi tula bila bgtau kat misi diaorg mesti nak kata pakai yg kk punya lebih tepat. Apalah salahnya kalau diaorg admit kalau ada ralat pada penimbang diaorg. Jauh sangat bezanya. Pastu nk bebel kat kita kata xbole mkan ikut selera spya berat xnaik mendadak. 😣

samada penimbang rumah tak ok or baju kita pakai ke kk tebal/berat so jadi faktor bertambah berat tu. timbang yg ok jenama Xiaomi. sy timbang kt rumah & kk beza 0.05 je.

kdg penimbang elektrik/digital x brapa tepat...sbb tu nurse suh timbang jg dkt klinik walpon kita dah timbang dkt rumah.

haha sama! beza 0.7kg penimbang kat rumah dan kk. taktau nak ikut yg mana satu 😂

maybe salah 1 penimbang tu rosak 😁