Tambah berat anak.

Salam, mcmna nak naikkan berat badan anak. Anak sy 1 thn 2 bln, berat dia 8.6 kg je tp panjang naik. Dia takda masalah xnk makan. Cuma makan nasi tu 3 4 suap je. Then, ptg sy bg dia kudap2. Bila timbang cmtu jugak berat ye. Bukannya apa, bila p kk nurse bising berat maintain je. Stress kdg.

1 Trả lời

bagi sy ok je tu sis..anak kwn sy ada yg lagi ringan..so relaks je sis..xpun buat kuah sup daging mkn nsi putih