Perut kecik

Saya mengandung first time. alhamdulillah dh masuk 34minggu satu hari. ada tak pengalaman ibu2 dkt sini yang macam saya. perut kecik tak nampak macam org dh 8bulan, tapi baby membesar ikut minggu, masa melahirkan kelak semuanya akan ok ke?

1 Trả lời

Haah saya pon berpengalaman begitu skrg. Kandungan dah masuk 6bln tpi baby bump tak nampak sgt 🤭🤭 Baby alhamdulillah perkembangan nya okay.. Awk jgn risau sgt psl ni, ada org kata kalau first baby selalu lalui fasa ni.. Mungkin kulit belum cukup stretch kot 😂😂😂 hehehe.. Semoga proses kelahiran awk dipermudahkan 💖