perut tak buncit

kandungan masuk 3month tapi macam tak Mengandung perut buncit bile dh makan je..blm membesar.. & breast pon dh tak besar macam awal kehamilan.. Ni hal biasa ke tak untuk ibu mengandung??

12 Các câu trả lời

bagi saya normal jugk la sbb kalau baby first memang tidak nmpk lgi .. mcm saya pun haritu tak nmpk lgi smpaii org tegur mengandung tpi perut tdak nmpk lgi .. 5/6 bulan baru nmpak tpi tdak la ketara sangat .. 7/8/9 bulan baru la jelas perut tu nampak ... dan pembawaan nya berbeza2 ya ..

ketinggian pun boleh mempengaruhi puan..saya masuk trimester ketiga baru nampak perut tapi masih lagi kecil orang kata pfft 😋 even breasts pun macam biasa haha setiap ibu mengandung tak sama dan yang paling penting si kecil dan puan sihat 😙

Sy dah 33w pn xnmpak sgt, org2 tegur kna perut xbesar😆😆😆, mna la kita tau tp org dlm elok je membesar😂😂😂

Jgn risau. Normal je tu. Sy yg dh 6 bulan ni org tak tahu pun sy pregnant. Bila bgtahu, semua terkejut. 😆

sy 4 bln baru npk sikit.. hehe.. biasa sis ikut badan masing2 juga.. sis jgn risau yg penting bby sihat...

Pregnant dah 26 weeks pun perut nampak x nampak je 😅 org tak tahu pun pregnant 🤣

sy 6 bulan bru nmpk. tu pn klau dduk biasa x nmpk bsar sgt pn

saya 5 bulan buncit sikit je perut haha

sy 4 bulan masih belum ade baby bump

Sy msuk 6 bln bru nmpk bby bump