Morning Sickness Seawal 4-5minggu

Hi. Saya mengandung anak kedua ni saya dah rasa mual all the time. Tak kira masa rasa mual tu datang. Lepas tu rasa penat je slalu. Rasa nk baring atas katil sepanjang hari. Dulu mengandung anak pertama tak mcm ni. Rajin je saya, kemas rumah, masak, macam macam saya buat. Morning sickness tu pon datang lepas mgu ke 12. Tapi kali ni, awal betul tanda mengandung tu. Siapa disini rasa yang sama atau pernah ada rasa macam ni. Boleh kongsi apa perlu saya buat?#seriusnanya #bantusharing

6 Các câu trả lời

lain kandungan lain ujian kehamilannya.. saya mcm puan.. just banyakkan bedrest

2y trước

🌻