Pregnancy test

Saya mengalami simptom-simptom macam pregnant, loya pening dengan bau yg kuat (bau ketiak sendiri pun pening padahal sy guna deodorant nivea), kram perut. Sebelum ni minum susu okay je, skrg minum susu pun rasa loya. Kalau simptom period sy biasanya craving manis2, skrg craving benda masam. Due period lagi 3hari. Tapi bila buat upt keluar negative. Stress mak 😭😭

1 Trả lời

Jgn stres2.. Bab anak ni smuanya kerja Tuhan. Serahkan smuanya pada dia