Bila dapat rasa simptom hamil ?

Hi mommies boleh kongsi tak ? Biasanya bila paling awal dapat tahu simptom hamil ya ? Saya sekrg ni kerap rasa pening kepala, kembung perut, rasa loya tapi tak muntah lpastu kdg2 tu rasa panas dalam badan . Tapi, due period saya lagi 9 hari . Check upt negative . Ni simptom hamil ke atau bukan .

2 Các câu trả lời

boleh jd simptom nak period jugak. first simptom hamil is bila dah delay period. kalau period regular, lepas seminggu delay mcm tu boleh check upt. kadang bila kita tgh mengharap nak pregnant mmg akan rasa simptom2 mcm pregnant.

terawal kalau miss period