Simptom mengandung

Saya dah seminggu lewat period. Check upt negatif. Tapi simptom2 semua ada. Loya pening mkn pun dah kurang sbb mkn je mesti nak muntah. Sebelum ni pernah pregnant, simptom mcm ni la tapi cek upt double line tapi keguguran 13minggu. Ada tak yang macam saya? Saya taknak berharap lebih2 takut kecewa.

1 Trả lời

ikutkan post dah 2 bulan yg leps. mcm mne keputusan sis hamil?

4y trước

masa post yang ni tak hamil. tapi cycle saya 35hari sbbtu lambat. tapi sekarang Alhamdulillah dah hamil 10minggu